Youtube

Vervoer

Fiets

Kom je lekker met de fiets of brommer naar het evenement? Maak dan gebruik van de fietsenstalling rondom het terrein. Deze is gratis, maar niet bewaakt. Fietsen en brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen worden verwijderd.

Parkeren

Het evenementenplein is boven een van de grootste parkeergarages van Nederland gebouwd, Het van Heekplein in Enschede. Liever een andere garage? Check hieronder de locaties.

Enschede centrum heeft een 4-tal parkeergarages.
Tariefindicatie : € 2.50 p.uur, max dagtarief € 12.50
Garages zijn 24/7 geopend

  • P1 – Stationsgarage – Stationsplein 6 – 7511 JD Enschede
  • P2 – Irenegarage – Van Lochemstraat 91 – 7511 EG Enschede
  • P3 – Q-park Enschede – Van Loenshof 62 – 7511 JH Enschede
  • P4 – Heekplein – v.Heekplein 103 – 7511 HD Enschede

Routebeschrijving

Absolutely Kingsnight vindt plaats op het van Heekplein in Enschede. Dit plein bevindt zich midden in het centrum van Enschede en is in de buurt van de Primark en de The Sting.

Als je Absolutely Kingsnight als bestemming in je navigatiesysteem in wil voeren is het adres: van Heekplein 90 in Enschede. Of plan je route handig en snel via de onderstaande kaart…

Trein

Met de trein is Absolutely Kingsnight uitstekend bereikbaar. Het treinstation Enschede Centraal ligt op een paar minuten loopafstand van Van Heekplein. Let op: er zullen géén pendelbussen rijden omdat Absolutely Kingsnight op slechts enkele minuten lopen ligt van Station Enschede Centraal

Bekijk vooraf goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier dus ook rekening mee.